qr

Animare TV műsor újság APK APK

106 TV csatornát tartalmazó, ingyenes, magyar nyelvű TV műsor okostelefonra, táblagépre. A TV műsor több mint egy hétre előre megtekinthető és folyamatosan frissül. A TV csatornák sorrendje tetszőlegesen beállítható, csoportosítható. A megnézendő műsorok kigyűjthetők a Kedvenc lapra. A műsorok megoszthatók, naptárba átmásolhatók, így a kezdési időpont előtt értesítő is kérhető, nehogy lemaradjon kedvenc TV műsoráról. A filmekhez előzetes, IMDB és Wikipedia adatlap is megtekinthető, amennyiben rendelkezésre áll.

A TV újság ingyenesen használható, de reklámokat tartalmaz. Lehetőség van havi előfizetésre, melynek révén az alkalmazásban többé nem jelenik meg reklám. Az előfizetés további előnye, hogy a TV újság állandó internet kapcsolat nélkül is használható lesz. Internetre csak addig lesz szüksége, amíg az új tv műsort letölti. Az előfizetés minden hónapban automatikusan megújul, de azt bármikor lemondhatja a Google Play áruházban. A lemondás utáni havi fordulónapon már nem kerül meghosszabbításra az előfizetés, azonban addig a napig még érvényben marad, így a töredék hónap visszatérítésére nincs lehetőség.

A TV műsorokat az adott TV csatornáktól kapjuk, annak tartalmát változtatás és ellenőrzés nélkül adjuk közre. Az esetleg hibákért, elírásokért, műsorváltozásokért felelősséget nem tudunk vállalni. Sajnos arra sincs lehetőségünk, hogy az összes TV műsor összes szövegét ellenőrizzük helyesírás szempontjából és folyamatosan javítsuk azt, amit a TV csatornák kiadnak.

Ha olyat tapasztalna, hogy kedvenc TV sorozatát áttették késő éjszakai időpontra, esetleg a befejező epizódot nem vetítették le, kérjük ne nekünk írjon e-mail-t, sajnos nem tudjuk befolyásolni, hogy mi megy a TV-ben.

Köszönjük!

Ui.: És Magdi anyust se tudjuk visszahozni a sorozatba.

Version2.65
Updated2018-07-10
Developer
CategoryApp, Entertainment
IDcom.animare.tv
Installs10,000+

Animare TV műsor újság APK is a Entertainment App can be downloaded and installed on android devices.

You are about to download the Animare TV műsor újság APK 2.65 apk Android file for free. Approximately 10,000+ users downloaded the app Animare TV műsor újság APK from google play store. The app is developed by Animare Studio. You can run this app by android device or run it using android emulators such as big nox app player, bluestacks and koplayer. You could also download apk of Animare TV műsor újság APK and run it on android emulators like bluestacks or koplayer. Most of the best apps on google play store have a rating of 8 out of 10. Animare TV műsor újság APK has a rating of 3.9 out of 5. The is the best android Entertainment App.

Please note that APKRoyal only share the original and free apk version for Animare TV műsor újság APK 2.65 without any modifications.

All the apps & games here are downloaded directly from play store and for home or personal use only. If Animare TV műsor újság APK download infringes your copyright, please contact us, We'll delete it in a short time.

What's New


See more


Animare TV műsor újság APK Official TrailerRelated App