qr

Kushtetuta e Kosoves APK

Kushtetuta e Kosoves APK is a Productivity App can be downloaded and installed on android devices.

You are about to download the Kushtetuta e Kosoves APK 3.1 apk Android file for free. Approximately 10,000+ users downloaded the app Kushtetuta e Kosoves APK from google play store. The app is developed by IONIAN. You can run this app by android device or run it using android emulators such as big nox app player, bluestacks and koplayer. You could also download apk of Kushtetuta e Kosoves APK and run it on android emulators like bluestacks or koplayer. Most of the best apps on google play store have a rating of 8 out of 10. Kushtetuta e Kosoves APK has a rating of 4.8 out of 5. The is the best android Productivity App.

Please note that APKRoyal only share the original and free apk version for Kushtetuta e Kosoves APK 3.1 without any modifications.

All the apps & games here are downloaded directly from play store and for home or personal use only. If Kushtetuta e Kosoves APK download infringes your copyright, please contact us, We'll delete it in a short time.

Version3.1
Updated2018-07-08
Developer
CategoryApp, Productivity
IDorg.kushtetuta.kosoves
Installs10,000+

Kushtetuta e Kosovës.

Kushtetuta e plotë e Kosovës.

Parimet themelore në të cilat është mbështetur shtetit sovran edhe i pavarur i Kosovës.
Parimet mbi të cilat ndërtohet shteti ligjor edhe demokratik.


Funksionet.
*Listë e shpejtë për zgjedhjen e pjesëve të ndryshme.
*Aplikacion i vogël në përmasë edhe i shpejtë në shfletim.

(Marre nga faqja zyrtare e Parlamentit Kosovar.)

What's New

Version 3.0 *Icon e re *Opsion per shperndarjen e Kushtetutes me miqte dhe koleget *Shtohet opsioni i kerkimit te fjaleve

See more
Related App