Loje Fjalesh 2 APK

Loje Fjalesh 2 APK 1.20

Free Word Android Game by
Rating 4.1/5 Downloads: 1,000+ Updated: 2018-07-19
QR code
Loje Fjalesh 2 APK is a Word Game can be downloaded and installed on android devices.

You are about to download the Loje Fjalesh 2 APK 1.20 apk Android file for free.

Please note that APKRoyal only share the original and free apk version for Loje Fjalesh 2 APK 1.20 without any modifications.

All the apps & games here are downloaded directly from play store and for home or personal use only. If Loje Fjalesh 2 APK download infringes your copyright, please contact us, We'll delete it in a short time.

Vazhdim i lojës me fjalë më me varësi dhe sfiduese deri tani!

** 10.000.000 lojtarë të regjistruar në gjithë botën **
** Konkuroni në linjë me mijëra lojtarë**

* Garë me shumë Lojtarë në Linjë
* Lojëra Unike Cdo Raund
* 4 Mënyra të Ndryshme Loje
* Sistem me Nivele dhe Klasifikime
* Kartë Pikësh Personale
... dhe shumë më tepër!

Loja është e lehtë: Vetë terhiqni gishtin mbi gërmat e tabelës dhe lidhini për të krijuar fjalë. Gjeni sa më shumë të jetë e mundur nga fjalët e fshehura brenda kohës.

Konkuroni me mijëra lojtarë në kohë reale.

Download Loje Fjalesh 2 APK File

Download Locations for Loje Fjalesh 2 APK 1.20 (File Size: 34M)

Share Loje Fjalesh 2 APKDISCLAIMER: Loje Fjalesh 2 APK is the property and trademark from Fugo, all rights reserved by Fugo. Click on the above link to proceed to download the apk file or to buy the App.

What's New in Loje Fjalesh 2 APK 1.20

Hot Word Apps
Word Search Animals APK 1.01
downloads 50+ rated 5/0
One Clue Crossword APK 3.5
downloads 500,000+ rated 5/4.5
4 Bilder 1 Wort APK 17.4-4094-de
downloads 10,000,000+ rated 5/4.4
Hangman Free APK 2.1.3
downloads 5,000+ rated 5/4.6
English Guess The Phrase APK 1.26
downloads 1,000,000+ rated 5/4.3
Word Find : Hidden Words APK 3.1.2
downloads 5,000,000+ rated 5/4.2
Word Search APK 2.16
downloads 1,000,000+ rated 5/3.9
Crossword : Word Fill APK 1.7
downloads 100,000+ rated 5/4.2
Passaparola Bilgi Yarışması APK 2.2
downloads 10,000+ rated 5/2.9
Word Way: Anagram Challenge APK 1.2.0
downloads 10,000+ rated 5/4.5
Zgadnij co to? APK 1.0.37
downloads 1,000,000+ rated 5/4.7
Janusz w Programie APK 1.01
downloads 5,000+ rated 5/2.8
Latest Android Games
Dragalia Lost APK 1.22.1
downloads 1,000,000+ rated 5/4.4
Dolphin Emulator APK 5.0-12247
downloads 1,000,000+ rated 5/3.8
Call of Duty:Black Ops Zombies APK 1.0.11
downloads 100,000+ rated 5/4
Making Camp - Bilingual APK 1.0.18
downloads 50+ rated 5/4.7
Wobble Man APK 1.0.21 (01)
downloads 5,000,000+ rated 5/4
Find the differences 750 + levels APK 3.85
downloads 5,000,000+ rated 5/4.7
Hangman APK 3.0.0
downloads 10,000,000+ rated 5/4.4
Go Knots 3D APK 5.2.1
downloads 10,000,000+ rated 5/3.1
Love Poly - New puzzle game APK 2.1.4
downloads 10,000,000+ rated 5/4.1
Easter Eggs 3D APK 1.48
downloads 100,000+ rated 5/2.7