qr

Makedonika APK

Makedonika APK is a Books & Reference App can be downloaded and installed on android devices.

You are about to download the Makedonika APK 3.43 apk Android file for free. Approximately 10,000+ users downloaded the app Makedonika APK from google play store. The app is developed by Fondacija Makedonika. You can run this app by android device or run it using android emulators such as big nox app player, bluestacks and koplayer. You could also download apk of Makedonika APK and run it on android emulators like bluestacks or koplayer. Most of the best apps on google play store have a rating of 8 out of 10. Makedonika APK has a rating of 3.7 out of 5. The is the best android Books & Reference App.

Please note that APKRoyal only share the original and free apk version for Makedonika APK 3.43 without any modifications.

All the apps & games here are downloaded directly from play store and for home or personal use only. If Makedonika APK download infringes your copyright, please contact us, We'll delete it in a short time.

Version3.43
Updated2018-07-10
Developer
CategoryApp, Books & Reference
IDcom.fondacija.makedonika
Installs10,000+

Преку оваа апликација се овозможува пристап до најголемата е-библиотека на македонски јазик. Покрај најпопуларните современи дела и лектири за основно и средно образование, Македоника е место каде се наоѓаат и книги од нашите преродбеници, македонски класици и нови автори.
Апликацијата Ви овозможува читање на книги и кога не сте поврзани на интернет. Користењето е едноставно. Изборот на Вашите омилени дела се наоѓа на полицата ”Мои книги”, а преку подесувањата можете да ги менувате видот и големината на фонтот, маргините, боите, позадините…

What's New

Подобрена стабилност при читање на книгите!

See more
Related App