qr

Tatarucingan Sunda apk

Tatarucingan Sunda is a Puzzle Game can be downloaded and installed on android devices.

You are about to download the Tatarucingan Sunda 2.0.9 apk Android file for free. Approximately 100,000+ users downloaded the app Tatarucingan Sunda from google play store. The app is developed by Falcon App. You can run this app by android device or run it using android emulators such as big nox app player, bluestacks and koplayer. You could also download apk of Tatarucingan Sunda and run it on android emulators like bluestacks or koplayer. Most of the best apps on google play store have a rating of 8 out of 10. Tatarucingan Sunda has a rating of 4.4 out of 5. The is the best android Puzzle Game.

Please note that APKRoyal only share the original and free apk version for Tatarucingan Sunda 2.0.9 without any modifications.

All the apps & games here are downloaded directly from play store and for home or personal use only. If Tatarucingan Sunda download infringes your copyright, please contact us, We'll delete it in a short time.

Version2.0.9
UpdatedJan 23, 2021
Developer
CategoryGame, Puzzle
IDcom.FalconApp.Tatarucingan
Installs100,000+


Game Tatarucingan Urang Sunda
Game ini khusus bagi yang mengerti Bahasa Sunda. Tatarucingan dalam Bahasa Indonesia yaitu tebak-tebakan.

Urang Sunda nu resep kana tatarucingan mangga di download ah! Matak ngasah otak jeung lucu pikaseurieun.

Cara Maen:
Cara maenna gampil. Tinggal tebak naon anu ditaroskeun dina soal. Perhatikeun gambar sareng "klue" na. Deurr... we dijawab. Upami bener kenging 5 poin, upami salah teu nanaon moal ngurangan poin.

Upami sesah gunakeun bantosan, carana pencet gambar "lampu koneng", inget sakali ngagunakeun bantosan poin dikurangi 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun "lampu beureum". Kenging gratis 30 poin. Syaratna Anjeun kedah nonton video anu tampil salami 15-30 detik (perlu koneksi internet).

Upami aya gambar anu kirang jelas, klik gambarna (paling ujung kiri) engkin ge tampilan gambarna ngaageungan. Klik deui gambar uih ka asal.


Wilujeng maen lur ah!
Mugi ngahibur.
Saran sinareng kritik mangga diantos, tiasa lewat komentar aplikasi atanapi email simkuring anu tercantum.

Credits sound:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com

What's New

- Ngadukung android R/11 - Rutinitas update oge we ieumah - Ngalereskeun bugs - In App Update Diantos ah baraya donasi soal-soalna kanggo nambihan level 11. Hatur nuhun!

See more
Related Game